Utbildning är nyckeln till utveckling – för alla

För att företag ska utvecklas och gå framåt krävs att den kompetensnivå finns som motsvarar omvärldens krav. Kompetens är idag ett konkurrensmedel som betyder mycket mer än vi vill tro.

 

Idé & ResursCentrum arrangerar årligen ett stort antal utbildningar i form av seminarier, frukostmöte och kurser. Våra värdeord för vår verksamhet är anpassatutvecklande och kvalité. Genom detta är vår målsättning att vi ska ordna utbildningar som är anpassade till ert företag, utföras i närheten hos er eller hos oss och naturligtvis genomsyras av hög kvalité.

 

Vårt mål är att leverera utbildningar med hög kvalité till kunder som blir nöjda. 

 

Vi planerar utbildningar löpande under året, dessa erbjuds som ”öppna kurser” som alla är välkomna att delta i. Dessa utbildningar marknadsförs via vår web och e-post-utskick till våra medlemmar och övriga som vill ha våra erbjudanden.

 

Vi kan alltid anpassa alla utbildningar efter ert företags specifika behov, ring eller maila så skickar vi ett utbildningsförslag efter era önskemål. Har ni andra önskemål som inte finns i vår kurskatalog hör av er så ordnar vi det också.

 

Som medlem hos Idé & ResursCentrum betalar man ett lägre pris för kursen sk medlemspris. Icke medlemmar betalar fullt pris. Det är lönsamt att vara medlem – bli medlem.

 

Det är inget måste att vara medlem hos oss, man är välkommen att vara med på alla våra utbildningar, seminarier med mera.

 

Läs praktiska upplysningar för anmälan, kallelse, pris, återbud mm under praktiska upplysningar. Hör gärna av er om det är något ni undrar över eller önskar, frågor besvaras av Carina Kronstedt på 0372-780010 eller via mail

 

 

Välkommen på kompetensutveckling hos Idé & ResursCentrum!